Kilka dobrych rad.

Chcę się z Wami podzielić moim znaleziskiem. Jako dumna nieposiadaczka telewizora coraz sprawniej posługuję się internetem w celu odnalezienia programów, które oglądałam kiedyś najchętniej. Jednym z nich jest „No Reservations” Antony’ego Bourdain’a. Jest to program kulinarno-podróżniczy (czyż nie jest to połączenie idealne?) odróżniający się od wielu innych osobą prowadzącego, nad którym rozwodzić się nie będę. Powiem tylko, że bardzo odpowiada mi taki właśnie sposób narracji. Kropka.

Do rzeczy. Podaję wam dziś linkę do jednego z odcinków poświeconego technikom kulinarnym, a dokładniej – przepisom i sposobom wykonania kilku podstawowych dań. Znajdziemy wskazówki dotycznące szalenie ostatnio modnego Boeuf Bourgignon, hamburgera, omletu, etc. Polecam szczególnie początkującym kucharzom, ale nie tylko. A podlinkowany kanał – wszytskim miłośnikom charakternych mężczyzn z nałogami : )

Przy okazji chciałabym się wytłumaczyć z mojej nieobecności na blogu – w czerwcu oddaję pracę magisterską, którą piszę w czasie wolnym od pracy. To co mi zostaje wolę spędzić z dala od komputera. Trzymajcie za mnie kciuki, a w połowie czerwca będę tu już na stałe! Dziękuję wytrwałym za odwiedziny na blogu!

Advertisements

2 myśli na temat “Kilka dobrych rad.

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s