hello world!

Witam wszytskich bardzo serdecznie! Bardzo serdecznie witam Państwa!

Podobno przyszły takie czasy, że nie wolno pisać blogów o wszytskim i niczym. Wolno, nie wolno – chodzi głównie o to, że jeśli pisze się po to, żeby ktoś przeczytał, to trzeba tego kogoś znaleźć i przytrzymać przy ekranie, żeby łapczywie sczytywał wszytskie posty w archiwum i by entuzjastycznie je komentował i niecierpliwie sprawdzał, czy oświecony weną autor nie opublikował przypadkiem czegoś nowego. Dlatego dobrze pisać o tym, na czym się znamy. 

Tak oto światowy internet dostał ode mnie kolejny blog kulinarny. Bo znam, bo wiem, bo lubię i sprawia mi to autentyczną przyjemność i radość, a tym wszytkim dobrze się z Innymi dzielić. A poza tym mam apetyt na to wszystko, co powyżej.

Smacznego.

Techniczne PS. Szukam dzielnie apetycznego layoutu. Tymczasem, klasyka w stylu basic :).

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s